Naše komšije, Hrvatska će uskoro izabrati predstavnika za najveći svetski muzičko program. Grupa "Let 3" se predstavila juče pesmom "Babaroga", a Severina je učestvovala kao specijalni član te grupe.  

Članovi grupe su izazvali pašnju kostimima, na scenu su izašli u šutim suknjama i u štiklama, a pevačica je izazvala gromoglasan aplauz. 

U ruci je nosila veliki plišani čekić, aludirajući na suđenje na kojem se godinama bori sa bivšim partnerom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. 

Jedan momenat tokom emisije je privukao ogromnu pažnju, a to je trenutak kada je voditelj prišao Severini i dao joj jaje. 

- Moram ti reći nešto. Ja mislim da tebi držanje jaja puno boje stoji od mene - rekao je mladić, a pevačica je ostala šoku.

Snimak je vrlo brzo postao viralan, a svi su zapazili Severinin izraz kada joj je momak prišao. 

 

- Severina doživela blam veka - stajalo je u opisu pomenutog snimka. 

Podsećanja radi, grupa "Let 3" je prošle godine nastupala na Evroviziji u Liverpulu sa pesmom "Mama ŠČ" i zauzela 13. mesto u finalu, sa ukupno 123 poena. Sa druge strane, Severina Vučković predstavljala je Hrvatsku na Evroviziji 2006. u Atini i sa pesmom "Moja štikla" zauzela takođe 13. mesto.

BONUS VIDEO: