Darjan je sinoć, tokom emisije priznao da se plaši postupaka svoje bivše, Sneže Kušadasi.

- Plašim se od nje, za svoju porodicu, za svoja kola - rekao je Darijan.- Ona je krala babi penziju, ja sam se branio, ali ja se ne plašim za sebe, ja se plašim za moju porodicu. Stajala mi je iza leđa, 6-7 ljudi je bilo sa njom, ona je bivša zečica Plejboja.

- Sa Stefani je imao svađu u Odabranima i došla je i rekla mi je šta i kako, ja sam njoj rekla da se pazi - rekla je Sneža.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Podsetimo, tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić je saznala da Darijan Radomirović ne želi da živi u Nišu kod Kulića, što ju je veoma razočaralo, s obzirom da je njen sin Željko, kako i sama kaže, jako vezana za njenu porodicu:

- Sedi, sad si us*ao sve. Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. NJemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darijana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darijan mora da se potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako - kazala je Miljana.

BONUS VIDEO: