Telo muškarca nađeno je na njivi, otac mu je presudio hicem iz automatske puške.

- On je sebi pucao u glavu i sa teškim povredama, bez svesti, prvo je primljen u urgentni prijem šabačke bolnice, odakle je hitno transportovan u Beograd. Preminuo je odmah po prijemu u ambulanti reanimacije - naveo je izvor za Telegraf.

Podsetimo, juče je oko 16.30 sati, posle svađe sa sinom na njivi u blizini kuće, Milutin T. u njega ispalio nekoliko hitaca iz automatske puške, a potom pucao sebi u glavu.

Od ubijenog Igora T. se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama.

- Kažu sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se ceo život pitati koji je to razlog... Zašto ode tako rano. Počivaj u miru drug moj, i nikad te neću zaboraviti - napisala je prijateljica ubijenog i okačila njegovu fotografiju dok peca.

Ispod fotografije nizali su se tužni komentari, a jedan od njih glasi: "Igore, brate, nisi smeo da nastaviš da piješ! Čovek se trudio da ti pomogne, i više nije izdržao pa ti je presudio, nije smeo tako, ali sad je gotovo..."

Kako su za Kurir rekle komšije, Igor i njegov otac nisu bili u dobrim odnosima, jer se Igor nije želeo da prihvati činjenicu da ga je otac poslao da se leči od alkohola.

- Igor se ljutio na oca što ga je prijavio i naterao da ide da se leči od alkohola. Delovalo mu je to kao izdaja. Nije to želeo da prihvati. Pre desetak dana je došao sa lečenja iz Beograda, ali ubrzo je opet počeo da ide po lokalnim birtijama i lokalima gde se pre opijao i malo, pomalo počeo je opet da pije - kaže meštanin sela za Kurir i dodaje:

- Milutin je bio ljut zbog toga, i to je sigurno jedini razlog zašto su se svađali, mada da ne grešim dušu i Milutin je voleo da popije. Dobri su to ljudi, ali kad popiju, nisu baš kako treba alkohol im pomuti razum, nije isključeno ni da su juče bili pijani.

BONUS VIDEO: