LJiljana već godinama vodi sudski spor sa Draganom radi toga da prizna očinstvo. Uspela je pre nekoliko godina da dokaže da je Ina njegova ćerka. Pevač je bio dužan da isplati ostatak alimentacija. 

 Zbog kamata taj dug je došao do cifre od 100.000 evra zbog čega se Kojić žalio sudu, pisali su mediji.

 

Bez obzira na to što je sud utvrdio očinstvo, pevač nije želeo da upozna ćerku: 

- Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega... Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe - izjavila je svojevremeno za "Blic".

Ina je u februaru napunila 25 godina, a mnogi smatraju da je primer ćerke koju bi svaki roditelj poželeo da ima i na koju bi se ponosio. 

Inina majka LJiljana je jednom prilikom pisala na svom fejsbuk profilu o ćerkinom odnosu sa ocem: 

- Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje - napisala je LJiljana uz fotografiju svojevremeno.

Ina nije naročito aktivna na društvenim mrežama, međutim poznato je da studira Psihologiju na fakultetu za Medije u komunikacije.

BONUS VIDEO: