Ponovo je aktuelan rat između bivših supružnika, Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste. Reper je pretio Ani da će njihovu ćerku Taru uskoro viđati samo u prostorijama centra za socijalni rad. Sada je usledio novi potez sa Anine strane u koji su oči javnosti uprte. 

Rasta je objavljivao fotografije sa ćerkom, a Ana je nekoliko puta viđena sama ispred izgrade.  Iako nije viđala ćerku, Ana je govorila da će se za nju boriti do kraja.

Sada se može zaključiti po novim fotografijama da se reper smilovao i da je ćerku predao Ani. Ana se uslikala sa ćerkom, a na fotografijama se vidi da su veoma bliske i da je pevačici stalo do devojčice. Rasta pokazao da je devojčicu odveo na rođendan, gde su joj iscrtali lice kako bi bila mačka. A onda je, očigledno Ana ćerku, nakon rođendana, uzela kod sebe. Na fotografijama koje je Nikolićeva objavila i na snimcima, se vidi da je mala Tara u istoj odeći i sa istim šarama na licu baš kao i na Rastinim snimcima.

Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial

 

Pevačica je ljubila i grlila ćerku. Međutim, među komentarima je bilo i onih koji nisu bili primern. Ali, Ana nije odgovarala na loše namere. 

Veruje se da su bivši supružnici rešili nesuglastice, bar što se tiče viđanja ćerke, ovo je veliki broj pevačicinih obožavatelja oduševilo pa su joj poručili: Jedna je majka.

Nikolićeva je nedavno rekla da će se do kraja boriti za ćerku: 

- Meni je moj imidž jasan, ja nisam uspela da se uništim, po najmanje će osoba xy to da u radi, to je nemoguće. Neće više niko da se k**či bez pokrića, narko trafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Prinstonu, nego u CZ-u, uostalom uopšte mi to nije obaveza, odavno smo mi razvedeni - rekla je Ana u glasovnoj poruci koja kruži mrežama, pa dodala:

- Ako daju starateljstvo Rasti, Putine, na nas da baci atomsku bombu jer ovo nije normalno, dokle više, mene je vrtić u grupi blokira jer sam poslala poruku Rastinu koju napiše i blokira me da ne mogu da mu odgovorim, izvinite, ali moje dete u vaš vrtić više ići neće. Ja se pitam, ja imam starateljstvo, sve ste tražili materijalno, a ja sam tražila samo starateljstvo. Da bi mi dali puno starateljstvo, uzeli su mi sve što smo zajedno pravili, izvolite materijalno, mene to ne zanima. Ja sam ipak, Ana, majka Tare Đurić, nisam surogat majka - rekla je Ana za "Pink".

Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial

 

 

BONUS VIDEO: