Pop diva Jelena Karleuša nedavno je pokazala svoju humanost tako što je pružila pomoć psu po imenu Oskar.

Ovaj pas je pretrpeo strašno zlostavljanje, skoro do smrti, od strane drugih pasa.

Karleuša je preuzela odgovornost i pokrila troškove njegovog lečenja.

- Oskarov držalac je više puta sa Oskarom u pijanom stanju prilazio kapiji i huškao dva nemačka lovačka terijera na Oskara kako bi došlo do borbe pasa, na šta ga je vlasnik kuće više puta upozoravao da to ne čini. Držalac je nastavio sa ovim radnjama i kroz metalni otvor na duploj kapiji gurnuo glavu Oskaru kako bi ga psi dohvatili što su i učinili i došlo je ozbiljnog povređivanja Oskara, o čemu je direktno odgovoran njegov držalac - navodi se na Instagram stranici udruženja koje zbrinjava napuštene ljubimce.

Foto: Instagram printskrin/udruzenje.pit

 

 

Povređenog psa ubrzo su pronašli ljudi, koji su ga odmah zbrinuli. Oskar je morao na hitnu operaciju, koju je finansirala upravo pop diva Jelena Karleuša.

Na Instagram stranici udruženja za zaštitu životinja naveli su da su krivične prijave podnesene, a zatim se zahvalili Jeleni Karleuši na pomoći.

- Jedna lepa vest. Sve troškove lečenja, operacije i terapija za Oskara pokrila je Jelena Karleuša. Veliko hvala na nesebičnom trudu i ulaganju u vezi očuvanja dobrobiti životinja, a posebno hvala u Oskarovo ime - naveli su oni, uz fotografiju šteneta koje se oporavlja.

(Alo)

BONUS VIDEO: