Javnosti se obratila pevačeva najstarija ćerka Milica Gutović sa tvrdnjama da je isključena iz očeve zaostavštine, kao i njena sestra. Ona tvrdi da su na samrtnoj postelji kod njenog oca na Vojnomedicinksoj akademiji bila dva čoveka koji su navodno bili svedoci usmenog zaveštanja. Svedok je navodno i medicinska sestra koja je tada radila i koja je drugu dvojicu uvela. 

Milica se u toku jučerašnjeg dana obratila rečima da ona takođe brani ugled svog oca: 

 

 

 

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca, kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu, što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktni dokumenti koji su podneti nadležnim organima - napisala je na Fejsbuku Milica Gutović, profesorka baleta.

Povodom ovog slučaja oglasio se i Lanetov veliki prijatelj, Voja Brajović: 

- Čudna mi je cela da priča, ali, iskreno, ne bih da pričam na tu temu. Tačno je da smo Lane i ja bili bliski, ali ne ide da se mešam u nešto što se mene ne tiče. Svakako sam ispratio šta se dešava. 

(Republika)

BONUS VIDEO: