Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, šokirala je sve kada je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak na kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Muškarci koji se navode kao nepoznati, kako Tika Špic kaže, uopšte to nisu.

- I ta dva čoveka koja su ušla, koja su kao nepoznati, u stvari su bili gospodin Zarić i Puzić. Apsolutno nisu nepoznati. Oni su bili dan pre nas u poseti, a gospodin Zarić je čak kum Milici, tako da nisu baš nepoznati - kaže Predrag Smiljković.

Foto: M. Anđela, M. Labudović

 

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. Kako je Tika Špic sada ispričao, dva dana pred Lanetovu smrt, imao je priliku da ga obiđe, kada je i upoznao pomenutu medicinsku sestru.

- Tada, kada sam ga video, bio je maltene gotova priča. Doktor koji je tada bio načelnik urgentne medicine i bio je naš prijatelj, Lanetov i moj. On me je pozvao, rekao je da je gotovo, i da ako želim da ga vidim, da dođem. I mi smo otišli. Tamo je bilo medicinsko osoblje, sad čujem da je to ta medicinska sestra, za koju sam takođe čuo da je divna osoba i da je negovala čak Patrijarha Pavla do kraja života. Mi smo se obukli u skafandere i iz daljine sam čoveka, drugara mog video, i shvatio da je već prešao na onu stranu. Zvao sam Paju, Lanetovog sina, rekao sam mu eto, vidio sam Paju, ne znam kako će biti, borimo se - kaže Tika.

Foto: ATA images

 

- Ovu koja je sad aktuelna, lepu, sam video jednom u Zvezdarskom teatru i pitao kolegu glumca, neću da ga imenujem: "Ko je ova lepotica?", a on je rekao da je to Lanetova ćerka. Mi smo tada snimali Belu Lađu i ja sam posle otišao kod Laneta u kuću, sedeo sa njim i rekao mu: 'Lane svaka ti čast, imaš prelepu ćerku, nisam znao'. On je odmahnuo rukom i rekao 'Pešo', tako me zvao, 'nisam ih video godinama, ali sam ih obezbedio, ostavio stan".

Dodao je i da je razgovarao sa Lanetovim sinovima, Pajom i Jankom, koji su mu rekli da će nastao problem rešiti sudskim putem.

- E sada, meni je glupo da se ja mešam u ovu priču i da pričam te neke njihove intimne detalje, to je malo i bezobrazno, ali moram da kažem zato što znam Paju i Janka, koji su divni momci, dečaci. Pričao sam sa njima i oni će to da reše sudski putem. Paju i Janka jako cenim i volim, to čestiti momci i divni momci, i eto, neka to reše kako treba - rekao je Tika Špic.

(Blic)

BONUS VIDEO: