Pevačicu su sada iskoristili za političku kampanju upravo u toj zemlji.

Izborni plakati SDSS-a i slogan "Hrvatska treba Srbe jer..." izazvala je brojne reakcije javnosti, a jedan od slogana aludira i na pevačicu Aleksandru Prijović koja je napunila pet Arena u Hrvatskoj.

 

 

Naime, slogan s kojim Samostalna Demokratska Srpska Stranka (SDSS) ide na parlamentarne izbore "Hrvatska treba Srbe" i plakati koji su postavljeni već su privukli veliku pažnju javnosti i izazvali brojne reakcije.

Svi plakati počinju sa istom porukom "Hrvatska treba Srbe", a onda se menjaju objašnjenja zašto: "Jer nema boljeg suseda od komšije", "Jer se bolje razumemo bez prevoda", "Jer puna Arena prija svima"… misleći na Aleksandru Prijović koja je napunila pet zagrebačkih Arena.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Aleksandra Prijović obara sve rekorde kada je posećenost na njenim koncertima u pitanju, a u Zagrebu je napunila čak pet Arena.

O njenim koncertima u toj susednoj zemlji mnogo se spekulisalo, a dok su jedni iskazivali zavist neprimernim izjavama, većina je pevačici čestitala na uspehu i iskazala divljenje.

BONUS VIDEO: