Od kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“ pre dve godine, Sandra Mladenović važi za mladu devojku koja daje dobar primer svojoj generaciji.

Naime, nakon takmičenja stekla je veliku popularnost, snimila dva hita, ali ni u jednom momentu nije zapostavila obrazovanje.

Uporedo sa nastupima i drugim poslovnim obavezama, Sandra studira, a kako je nedavno rekla za Grand od početka druge godine ređa samo desetke.

- Mislim da nekog pravog recepta nema, svako negde u sebi nađe motivaciju i način da sve stigne. Ko hoće nađe način, a ko neće, nađe izgovor. Studiram, učim, trenutno sam druga godina i sve nekako ide uspešno, pa ću videti koliko ću u budućnosti moći da sve to uklopim. Do sada je moglo, samo neka se nastavi ovako, ne žalim se – rekla je ona i otkrila da je godinu na fakultetu počela odlično.

- Savršeno je protekao rok, da ne kvarim, ali je za sada sve čisto deset.

Podsetimo, još od takimičenja Sandru zovu naslednicom Snežane Đurišić, a ona kaže da ta titula za nju velika čast, ali i odgovornost.

- Velika je to odgovornost i nadam se da ću uspeti da opravdam i njena očekivanja i svoja. Ja sam rekla u takmičenju da je ona moja omiljena pevačica, tu je naravno i Ana Bekuta, moja mentorka i Vida Pavlović, one su mi nešto posebno. Ana je znala da ja želim da pevam Snežanine pesme, negde sam u svakom krugu i pevala po jednu. U drugom krugu je ona izašla na scenu, rekla šta je rekla i onda je sve krenulo – zaključila je ona.

(Grand)

BONUS VIDEO: