Voditeljka "Slagalice", uživa u ljubavi sa Draganom Simićem dve decenije. Dragan je od Jelene stariji osamnaest godina i sa njim je dobila dvoje dece- ćerku Unu i sina Aleksu.

Par je 2010. godine dobio vest o prinovi, rodila se ćerka, a deset godina kasnije 2020. godine pravo iznenađenje je bila druga trudnoća!

- Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici - ispričala je svojevremeno za "Wannabe Magazin" Jelena, koja je drugo dete rodila u 41. godini.

Jelena je pričala o svom braku i istakla da sa Draganom nije iz koristi. 

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički.

Međutim, bilo je pokušaja da se među njima stavi sumnja u ljubav putem karijere: 

- Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - kazala je Jelena tada za "Hello".

Za muža ima samo reči hvale.

- Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega - navela je ona.

BONUS VIDEO: