- Ne, ne, nisu nam se poklapali planovi i samo to je u pitanju. Inače, ja Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji, samo nam se nisu poklopili datumi - istakla je Ceca za GrandOnline.

Podsetimo, Sloba je nudio Ceci da snime duet i to za pesmu "Infarkt duše", otkrila je u utorak, 2. aprila, u emisiji Amidži šou Dara Bubamara.

Dara je pesmu pre nekoliko godina prva snimila i otpevala, a sada je, kako kaže, prinuđena da na sudu istera pravdu jer joj je pesma - ukradena.

Foto: ATA images

 

- Mi smo izbacili prvi pesmu, a onda je on to poželeo. 2021. godine je mene pozvala Marina Tucaković da čujem pesmu i kaže ona meni: "Dođi molim te da čuješ pesmu, ima da se oduševiš", ja se stvarno oduševim i snimim pesmu koja me je podsećala na oca koji je posle toga i preminuo, a na sve to to je bila poslednja pesma Marine Tucaković, prošlo je neko vreme od tada i autori obzirom da su imali pesmu pustili su Slobi i on ju je čuo, on je imao i moj snimak gde se čuje moj glas i Željka Nikolića glas, išao je i kod Cece da snime duet, i kod Tanje Savić, ali su ga odbile. Mene niko nije zvao, niti mi je bilo ko javio, iako su znali da je pesma kupljena - otkrila je Bubamara.

Kako je dalje navela, protiv njega je podnela i krivičnu prijavu, odnosno njen tim koji je zastupa.

Foto: ATA images

 

- U jednom momentu čujemo kako se Sloba hvali na televiziji kako je Marina njemu napisala tu pesmu, ja sam odmah pomislila "kakva nepravda", pritom to je naša pesma i niko nam se nije javio, a Slobi sam pomogla i bila sam uz njega, a mislim da je Rale preprodao tu pesmu i ne znam kako se svi oni ne boje Boga. Sad je počeo sud i krivične prijave pa ćemo videti šta će se tu dešavati, on je hteo marketing preko mene, sad ga je i dobio, a za sve ostalo ćemo videti - bila je brutalno iskrena pevačica.

Podsetimo, Slobina supruga Jelena Radanović izjavila je "da su oni uredno platili pesmu i da je to na kompozitoru".

Foto: ATA images

 

- Stvarno ne želimo da komentarišemo takve stvari, a i nema šta. Sloba nije mogao da otpeva pesmu da je nije uredno platio, odnosno prava od autora. Ti detalji moraju da se provere sa autorima, mi smo uredno platili pesmu - navela je Radanovićka koja je još istakla da sumnja da neko pokušava preko njenog supruga da potencijalno dođe do "5 minuta slave".

- Videla sam natpise, ali, opet kažem, stvarno nema šta da se komentariše. Sloba je platio pesmu i snimio, nije mogao da je snimi da je nije kupio i, uostalom, ne bi ja najavio. Zaista ne znam šta se tu dešava i da li neko nešto pokušava, ali mi smo mirni, znamo da smo sve uredno uradili. Ne znam detalje, autori su Rale Ratković i Marina Tucaković, ne znam šta se sa tim pesmama dešava - zaključila je Jelena za Telegraf.

BONUS VIDEO: