Mlada zvezda pred kojom je još niz uspeha je za prvi od tri nastupa u Novom Sadu na Spensu, odlučila da obuče ekskluzivnu haljinu u lila nijansi, koja je imala proreze sa svih strana, a zatim se presvukla u tekstas kombinezon za koji je dala 15.000 evra. Pobedu je ipak odnela crvena kombinacija na nastupu.

Ona je prokomentarisala i svoju gošću, koleginicu Barbaru Bobak: 

- Barbara je izašla na scenu i objasnila, sve se okrenulo naopako, nastao je haos. Ona razvaljuje gde god da dođe, želim da joj čestitam. Jako je posebna, oduševila me je, super je lik i hvala joj što je bila moj gost. Ona će napuniti Arenu tu nema govora, kad je žena izašla sve je bilo jasno. Sve što radi je na nivou - rekla je Aleksandra, pa nastavila:

Foto: Instagram printskrin/ aleksandraprijovic

 

- Kada biram goste, tu su ljudi koje ja poštujem jako. Treba izdvojiti vreme, to je ono što ja ne mogu da zaboravim svakome ko je bio gost na mom koncertu. Uvek sam bila otvorenog srca kada su moje kolege u pitanju - bila je iskrena, pa se osvrnula na svoju najveću podršku, supruga Filipa Živojinovića:

- Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten, kada bih htela da mu nađem neku zamerku, ne bih mogla, imam njegovu najveću podršku od prvog dana, NJegova je najveća zasluga što sa danas ovde - emotivna je pevačica. 

(Blic)

BONUS VIDEO: