- Ovo sada što se radi je u jednu ruku po meni dobro da se dvojica osumnjičenih ne podudaraju u iskazu. Koji su im motivi, to valjda kolege bolje znaju. Ja mogu samo da pretpostavim - rekao je on i nastavio:

- Postoji tu jedna stvar. Možda će se javnost naljutiti na mene, ali želim da vam kažem sledeće: Da su oni to dete udarili, a potom ga uzeli i odveli u prvu medicinsku ustanovu, čak iako su možda bili popili, ovaj bi vozač dobio između 3-5 godina. Ne bi dobio veću kaznu.

- Da su odreagovali savesno, uzeli malu i pružili joj hitnu medicinsku pomoć zaista ne verujem da bi dobio više od 3-5 godina i pored alkohola u krvi. On se verovatno plašio i onda je to, ako je još i bio pijan, to je povuklo tu posledicu gde je uradio to što je uradio. Ako je tačno da je ona nesrećna bila živa, onda mu sleduje maksimalna kazna koja postoji u Srbiji i to je to. I zato verovatno on krije telo jer će obdukcija pokazati da li je taj anđeo bio još živ i da li je zadavljen ili na neki drugi način usmrćen.

BONUS VIDEO: