Nina Janković Dičić odavno važi za jednu od najšarmantnijih i najlepših poznatih glumica. Ipak, njeno srce već godinama je zauzeto ― ona je godinama u braku sa Matejom Dičićem, s kojim ima sina Vukašina i ćerkicu Ivanku.

Ona je jednom prilikom otkrila i da je odbila ulogu u seriji "Čizmaši" jer bi joj partner bio Miodrag Miša Dragičević, što je učinila baš zato jer je u pitanju brat njenog supruga.

Foto: ATA images

 

 

- Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. NJega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. NJemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge.

Foto: V. Danilov

 

 

- Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno - ispričala je glumica prošle godine u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Intimna scena sa kumom

Nina Janković se duže od 10 godina druži sa glumcem Mipodragom Radonjićem, a svoje prijateljsv krunisali su kumstvom.NJiho dvoje su nedavno radili na jednom projektu u okviru kojeg su snimili nekoliko intimnih scena.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

 

- Ninin i moj lik su u filmu u emotivnoj vezi i, iskren da budem, dosta mi je olakšalo što mi je ona kuma, jer samim tim imamo znatno više poverenja jedno u drugo. Ne postoje neprijatnosti kada su intimne scene u pitanju jer o svemu možemo da razgovaramo i da budemo opušteni - rekao je Radonjić za "Alo".

(Glossy)

BONUS VIDEO: