Na estradnoj muzičkoj sceni sve češće možemo da čujemo pesme koje u tekstu aludiraju na intimne odnose, a roker ističe da nema ništa protiv takvih numera, samo dok se rade sa ukusom.

Foto: ATA images

 

 

- Podržavam apsolutno provokativne tekstove, proste nikada, ali provokativne, čak iako je tekst direktan, ali je dobro složen i izvođač ume dobro da iznese. To me duplo više radi nego ono što je aluzija. Voleo bih da spremim tako nešto, a za to mi treba jako zgodna riba koja dobro peva, takvih ima malo. Evo, prvo mi na pamet pada Edita Aradinović. Zamisli taj duel gde bi tukla gitara, gde bismo se poskidali goli, polivali nekakvim bojama, samo da neko napravi pesmu - istakao je Đorđe.

Jednom prilikom je Đorđe rekao da mu na živce ide pesma “Imam dokaz da si bio sa mnom”, koju peva Ćana.

- Ćana peva tu pesmu, a ja ne mogu da verujem da je neko napravio takav tekst. To je moja poenta. Meni je to blamantan tekst, ali svaka roba ima svog potrošača - rekao je David, te se dotakao i Nade Topčagić koja je 1981. godine snimila numeru “Ne šalji druga već dođi sa njim”:

- Nepoznata mi je ta pesma, ali za mene je najprimerenija u toj priči “Kreni prema meni”. Svaka navijačka pesma treba da ima gruv. Parametar svega toga treba da bude pesma grupe “Queen”, “We are the champions”. Bez gitare koja žeže iza, takva pesma ne može da stoji kao pesma koja će predvoditi pobednika.

Foto: ATA images

 

 

Đorđe nam je otkrio kako izgleda jedan njegov dan.

- Ujutru se lagano budimo uz vesti, prvo što me interesuje je kakvo je vreme. Jutros sam prvo Laletu mačoru očistio kavez, oprao sudove i sipao mu vode za ceo dan jer idem na snimanje - rekao je Đorđe koji se na poslednjem snimanju “Zvezda Granda” pojavio u njegovom stilu, neobičnom izdanju, odnosno odelu i košulji.

- Pošto se Ceca oblači kao žena direktora, onda ću ja kao muškarac direktor, ona zastupa jednu, a ja drugu vrstu muzike. Uvek je u prednosti jer je Ceca Ceca, ali ne damo se - zaključio je David.

(Pulsonline)

BONUS VIDEO: