Jovana Jeremić neretko je govorila da je odrasla u radničkoj porodici, a da se još od ranog detinjstva susretala sa raznim izazovima.

NJeni roditelji su nedavno proslavili 50 godina braka, pa im je ona to čestitala na Instagramu gde je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a sada je pokazala i koliko je vezana za oca.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

 

- Pozdrav za moje najbolje dete. Otac - glasila je prva poruka.

- Volim te. Tata. Morao je neko i na tebe da liči - odgovorila je voditeljka i nema sumnje da ju je podrška oca raznežila.

Foto: ATA images

 

 

"Ponosan sam na ćerku"

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo, ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - kazao je tada Jovanin tata.

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - dodao je bio za "Premijeru, vikend specijal".

BONUS VIDEO: