Jelena Karleuša je skoro tri decenije na estradi, a sada je iznenadila objavom koliko još planira aktivno da se bavi pevanjem.

Ona je napravila računicu koju je podelila sa svojim pratiocima, a kako je istakla, ostalo im je zajedno još deset godina.

Foto: ATA images

 

 

- Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživeću na primer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete vec 30 godina ne ubije ranije) - započela je Jelena, šaljivo, pa nastavila:

- Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pevati sa 80. Moj aktivni rad će se verovatno završiti negde sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje). Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina, i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno-spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Pevačica je potom poručila svojoj publici da je sada paze i vole, jer kad umre, to joj ništa neće značiti.

- Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divija. Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku - napisala je Jelena na Instagramu.

BONUS VIDEO: