Dugogodišnja devojka fudbalera Deklana Rajsa, Loren Frajer, izbrisala je sve svoje fotografije s Instagrama nakon što je bila meta internet zlostavljanja zbog svog izgleda.

Inače, 25-godišnjoj Frajer, koja je s igračem Arsenala još iz perioda srednje škole, rugali su se zbog njenog izgleda, a maltretiranje je prvo počelo u decembru prošle godine, kada je neko s anonimnog profila na društvenim mrežama fudbaleru engleske reprezentacije poručio "da može bolje". Naime, Loren je zbog netipičnog izgleda za jednu ženu fudbalera, nekoliko kilograma viška i lica koje nije uređeno estetskim zahvatima, postala meta zlih komentatora na društvenim mrežama.

Osim toga, Deklanu je na društvenoj mreži X rečeno da ima "niske standarde" jer je u vezi s Loren, ujedno i majkom njihovog 20-mesečnog sina DŽuda.

Iako Loren još uvek ima 64 hiljade pratilaca na Instagramu i svoj profil je, uprkos svemu, zadržala javnim, izbrisala je sve svoje slike i snimke zbog zlostavljanja. Onlajn maltretiranje Loren Frajer motivisalo je rijaliti zvezdu Liberti Pul da izrazi svoje mišljenje o toj temi.

 

- Ovo je suludo. Smatram Loren lepom - započela je 24-godišnja učesnica poznate rijaliti emisije "Love Island", prenosi Daily Mail.

- Šta se dogodilo sa slavljenjem različitih tipova tela i prihvatanjem toga kako smo svi individualno građeni? Standardi lepote danas su nerealni i svi su poludeli zbog društvenih mreža. Nastaviću da propovedam o toj temi dok ne umrem. Vreme je za promene, ovo ne može da se nastavi - zaključila je Pul.

Što se tiče pomenutih neumesnih komentara, na nedavnoj konferenciji za novinare je vezni igrač Arsenala poručio podlim komentatorima i internet nasilnicima da je bolje da se "bave svojim životima".

- Ovo je žena koju volim najviše na svetu, ona je moj izbor, s njom imam porodicu i ona će zauvek ostati moja supruga - rekao je 25-godišnji fudbaler.

Inače, u avgustu 2022. godine, Lora i Deklan su dobili prvo dete, a poznati fudbaler je otkrio tetovažu posvećenu novorođenom dečaku tokom jedne utakmice.

(Daily Mail/Jutarnji.hr)

BONUS VIDEO: