Pop diva je kao razlog otkazivanja navela "mešanje politike u njen nastup", a ovaj potez je nastupio nakon njene izjave "da je svakom Crnogorcu deda Srbin", a u objavi, koju su mediji preneli u celosti, spomenula je i ostatak komšiluka, a sada se oglasila još jednim otvorenim pismom.

Foto: ATA images

 

 

Jeleninu izjavu vam prenosimo u celosti:

- Izvinjenje! Povodom mojih, kako kažu, "teških i uvredljivih" reči koje su okarakterisane kao govor mržnje prema Crnogorcima, ja se duboko izvinjavam. Izvinjavam se svakome koga je duboko uvredilo to što sam Crnogorce nazvala braćom. Posle svih pretnji juče, shvatila sam da vas je to pogodilo i da sam pogrešila. Evo, ako mogu da ispravim - nismo braća. Povodom mojih reči da je svakom Crnogorcu deda Srbin, a koje su dovele do masovne histerije i napada na mene - ja se duboko izvinjavam. Došlo je samo do nesporazuma. Poznajem puno Crnogoraca i oni su mi rekli tu pogrešnu informaciju da su im dede Srbi. Očigledno mi nisu rekli istinu i ja se duboko izvinjavam.
Deda vam nije Srbin. Povodom moje izjave da Crna Gora glasa protiv Srbije, duboko se izvinjavam. Ne glasa.

Foto: Instagram printskrin/karleustar

 

 

- Povodom mojih reči da je NJegoš bio Srbin jer sam to pročitala kao njegovu izjavu u "Gorskom vijencu" - takođe se duboko izvinjavam. Nisam dobro videla. Povodom mojih reči da na destine hiljada Crnogoraca nesmetano živi i radi u Srbiji - ja se izvinjavam. Ne žive. Učinilo mi se. Povodom najave da će me, ako dođem u Crnu Goru, napasti militantna organizacija ljudi koji sebe nazivaju komete (ako se ne varam), ja se i njima duboko izvinjavam. Drage komete,
ja sam bezopasna (imam 63 kilograma) i nisam imala nameru da ugrozim suverenitet i integritet Crne Gore. Slobodno dođite na moj nastup, kako bi ste se uverili da nisam naoružana i profesionalno radim moj posao. Nema razloga za strah i odbranu Crne Gore. Povodom najave vlasnika "Elmag" (ako se ne varam) radija, izvesnog Orhana, da nece puštati moje pesme, jer je i njega povredila tvrdnja da mu je deda Srbin, i njemu se izvinjavam. Nije mu deda bio Srbin. Ali, pradeda jeste - poručila je pop diva. 

Jelena je juče burno reagovala putem društvene mreže Instagram, te uputila komšijama brutalnu poruku, a tiče se neprijateljskih stavova prema Srbiji.

(Alo)

BONUS VIDEO: