Ove godine imali smo priliku da vidimo mnoge kotroverzne učesnike, a Teja Dora i Bejbi Lazanja su čak pokupili simpatije Srbije. Lazanja se borio sa švajcarskim predstavnikom Nemom, ali titula mu nije pripala pa je osvojio drugo mesto. Vanna se oglasila na svom Instagramu i objasnila kako su ocenjivali: 

Foto: Printskrin/Instagram/vanna_music

 

- U Hrvatskom žiriju za ovogodišnje "Evrovizije" je bilo pet osoba. Svako od nas je glasao zasebno - po svojoj savesti. Zbroj naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije ESC-a ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije ni malo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova- napisala je Ivana Vrdoljak - Vanna posle završene Evrovizije. 

Pored Vane, ove godine u žiriju Evrovizije u Hrvatskoj bili su i Srđan Sekulović Skansi, Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić Lockroom, Gina Victoria Damjanović

Pevačica i pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović je bila ljuta kada je videla da je žiri iz Hrvatske dao Teja Dori tri poena. 

- Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj - poručila je revoltirana Marija.

BONUS VIDEO: