Neverovatna priča dolazi iz Atine.

Jedan četvorogodišnjak ostao je sam u kombiju koji je bio na putu za vrtić u glavnom gradu Grčke.

Iz ko zna kojih razloga, vozač kombija nije na vreme primetio mališana koji je dremao na sedištu u poslednjem redu i ostao je zarobljen u vozilu na nekoliko sati.

Vozač je odvezao kombi na parking i otišao, javlja atinska RTV SKAI.

Četvorogodišnjak se potom probudio i nekako izašao iz kombija, ali je video da je na nepoznatom mestu, te se vratio na svoje sedište!

Vezao je pojas kako je naučio, izvadio knjigu iz torbe i čitao čekajući da, kako je očekivao, ipak stigne do obdaništa, a kaže i da je neko vreme spavao.

Kada su roditelji dobili informaciju da im sina nema, jako su se uplašili i pohitali su na lice mesta da vide šta se dogodilo.

Zajedno sa vozačem došli su do kombija zabezeknuvši se prizorom. Dečak je sedeo mirno u poslednjem redu na svom mestu i osmehivao se.

Slučaj zaboravljenog dečaka je danas objavio Jorgos Hutumadis, predsednik Udruženja roditelja Drugog vrtića opštine Kifisija, ali nije rekao šta je urađeno da se to ne bi ponovilo.

Roditelji su izjavili da je dečak dobro i da se nimalo nije uplašio jer je verovao da će neko doći po njega. 

Štaviše, jedino ga je brinulo da neki stranac ne priđe kombiju i vidi ga, zbog čega se "malo sklupčao na sedištu" kako je rekao i trudio se da bude neprimećen.

Na pitanje zaposlenima u vrtiću kako to da im niko nije javio da im celog dana sina nema, rekli su da su bili ubeđeni da je on tog dana iz nekog razloga ostao kući, a da im niko to nije ni javljao.

(Republika)

BONUS VIDEO: