Pevačica Šer Lojd doživela je saobraćajnu nesreću sa decom nakon što su joj otkazale kočnice na automobilu. Zvezda se povodom ove situacije oglasila na društvenim mrežama i uputila je upozorenje svojim pratiocima.

U trenutku nesreće u automobilu sa njom su se nalazile njena petogodišnja i osmomesečna ćerka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher Lloyd (@cherlloyd)

 

Šer je objavila fotografiju njenog automobila i napisala je da je imala kvar na motoru, a zatim je do detalja opisala šta se desilo.

- Ovo je moj "Ford Ranger". Kočnice su mi potpuno otkazale bez upozorenja dok sam vozila svoju bebu i petogodišnje dete. Došlo je totalnog kvara motora zbog mokrog kaiša. Svako ko ga poseduje ili razmišlja da ga kupi, oprez! Brojim svoje srećne zvezde jer je moja porodica preživela. Ovo prelepo vozilo je, međutim, otišlo u penziju mnogo pre svog vremena - napisala je pevačica na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher Lloyd (@cherlloyd)

 

Fanovi su odmah krenuli da komentarišu ispod objave.

Jedan zabrinuti korisnik je prokomentarisao: "Hvala univerzumu da ste vi i vaša deca dobro." Druga osoba je dodala: "To je zastrašujuće, posebno sa vašim mališanima u kolima! Hvala Bogu da ste dobro!" dok je jedan napisao: "Hvala Bogu da ste dobro, možemo samo da zamislimo koliko je bilo zastrašujuća situacija".

BONUS VIDEO: