Četrdesetšestogodišnji muškarac iz Bukurešta ubijen je sinoć u parku nakon što je došao da pomogne svojoj maloletnoj pastorki.

Muškarac je na poziv pastorke došao u park jer su je okružile dve tinejdžerke koje su pak, usput pozvale u pomoć i dva šesnaestogodišnjaka.

Nakon što se muškarac pojavio, pokušao je da otera mladiće i devojke, ali su oni želeli da i njega nauče pameti pošto im se njegova pastorka "opasno zamerila".

Usledila je šokantna tuča gde su momci udarali po glavi i telu nesrećnog čoveka koji je pao na zemlju.

Ni to im nije bilo dovoljno te su otkinuli dve teške grane i njima su ga tukli do smrti. 

Videvši da je čovek najverovatnije mrtav, dali su se sa devojkama u beg, ali ih je policija posle dva časa opsežne potrage locirala i privela.

Što je još gore, užas se dogodio u parku u centru Bukurešta oko 17.30 časova i naočigled prolaznika od kojih se niko nije umešao u tuču, već su samo pozvali policiju i hitnu pomoć.

Navodno je kamera iz jednog vozila snimila napad i trenutak kada muškarac pada na zemlju jer više nije mogao da trpi udarce.

Osumnjičeni su nastavili da ga mlate po glavi sve dok nije prestao da se pomera, nakon čega su pobegli natrag ka parku, a potom u nepoznatom pravcu.

Oni su tokom noći saslušani i navodno su priznali zločin.

NJima je danas određen 24 pritvor i trebalo bi tokom dana da budu saslušani kod istražnog sudije.

(Republika)

BONUS VIDEO: