Naime, iako je u početku u javnosti bilo reči o sporazumnom razvodu, do toga ipak navodno neće doći.

Dragana je rešila da preko suda podele imovinu koju imaju, jer "drugačiji dogovor trenutno nije moguć", tvrdi izvor.

Foto: Instagram printskrin/dragana_mirkovic / Ata

 

 

Razvod nakon 24 godine braka

Podsetimo, Dragana je nedavno sledećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka:

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Foto: ATA images

 

 

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Foto: ATA images

 

 

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."

(Telegraf)

BONUS VIDEO: