Holivudska zvezda Rijana održala je 14. juna prezentaciju svojih novih proizvoda za kosu, tokom koje je podelila ličnu borbu sa gubitkom kose nakon porođaja. 

U iskrenom razgovoru sa medijima, Rijana je otkrila razloge za svoju nedavno usvojenu kratku frizuru i objasnila kako se nosi sa ovim izazovom.

Foto: Profimedia

 

Neočekivani Gubitak Kose

Rijana, koja je nedavno postala majka, iskreno je govorila o svom iskustvu sa postporođajnim gubitkom kose. 

- Nisam očekivala da će se gubitak kose dešavati u talasima. Mislila sam da će se jednostavno desiti i da će nakon toga kosa ponovo narasti - izjavila je pevačica za strane medije. Ovo priznanje dolazi kao ohrabrenje mnogim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima. 


Zbog kontinuiranog gubitka kose, Rijana je odlučila da pređe na kratku frizuru, kako bi omogućila svojoj kosi da se postepeno oporavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


- Zbog toga sam skratila kosu, kako bih je postepeno oporavljala - objasnila je Rijana. 

Kratka frizura ne samo da joj omogućava lakše održavanje već je i deo njenog personalizovanog pristupa nezi kose tokom ovog perioda.

Povratak Prirodnom Izgledu

Iako je u početku, nakon porođaja, nosila različite perike kako bi prikrila gubitak kose, Rijana se sada pojavljuje u javnosti sa kratkom, prirodnom kosom. 

- Iako sam ranije nosila perike, sada se odlučujem za prirodnu kosu - rekla je pevačica, naglašavajući povratak frizuri koju je nosila i na početku svoje karijere.