Холивудска звезда Ријана одржала је 14. јуна презентацију својих нових производа за косу, током које је поделила личну борбу са губитком косе након порођаја. 

У искреном разговору са медијима, Ријана је открила разлоге за своју недавно усвојену кратку фризуру и објаснила како се носи са овим изазовом.

Фото: Профимедиа

 

Неочекивани Губитак Косе

Ријана, која је недавно постала мајка, искрено је говорила о свом искуству са постпорођајним губитком косе. 

- Нисам очекивала да ће се губитак косе дешавати у таласима. Мислила сам да ће се једноставно десити и да ће након тога коса поново нарасти - изјавила је певачица за стране медије. Ово признање долази као охрабрење многим женама које се суочавају са сличним проблемима. 


Због континуираног губитка косе, Ријана је одлучила да пређе на кратку фризуру, како би омогућила својој коси да се постепено опорави. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


- Због тога сам скратила косу, како бих је постепено опорављала - објаснила је Ријана. 

Кратка фризура не само да јој омогућава лакше одржавање већ је и део њеног персонализованог приступа нези косе током овог периода.

Повратак Природном Изгледу

Иако је у почетку, након порођаја, носила различите перике како би прикрила губитак косе, Ријана се сада појављује у јавности са кратком, природном косом. 

- Иако сам раније носила перике, сада се одлучујем за природну косу - рекла је певачица, наглашавајући повратак фризури коју је носила и на почетку своје каријере.