Publika se nekad sa njegovim mišljenjima složi, nekada ne, ali mnogima je zanimljivo da čuju šta ima da kaže, kao i način na koji će svoje mišljenje izneti.

Mnogima, ali ne i novinaru Dejanu Anđusu.

Nekadašnji voditelj emisije "KCN sport" pričao o Bogdanoviću gostujući u podkastu "Miljanov korner" i izneo kako mu se ne dopada što Bogdanović iznosi mišljenje u Beogradu.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

- Ja sam slušao tog kritičara. Uopšte ta sarajevska škola, ja ih inače pravo da ti kažem mnogo i ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere, ni te sarajevske muzičare. I da mi glume mangupe u Beogradu, ja na te fore ne nasedam, ja sam odrastao u centru ovog grada. I meni ti Željini igrači i navijači Sarajeva ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije, odnosno nekada reprezentaciju Jugoslavije i za prestoničke klubove otkako smo ovde rođeni - rekao je Anđus.

Potom se osvrnuo verovatno na reči koje je Bogdanović imao za Sergeja Milinković-Savića, kada je izjavio kako trči "kao baba". Anđus je nastavio sa svojom prilično diskutabilnom politikom po kojoj Beograd kao otvoren grad nije poznat.

- To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno. I oni treba da idu u Sarajevo i tamo serviraju te priče, na sarajevskoj televiziji, a to je sramota da rade u Beogradu. I onda se on tako obruši na jednog igrača, pa se o tome priča, meni recimo taj lik dosta ometa gledanje svih prvenstava sa svojim pričama i pričicama, taj Rade Bogdanović - rekao je Anđus, pa je onda pričao o svojim vezama i vezicama.

Videćemo da li će biti Bogdanovićevog odgovora na ovo.

BONUS VIDEO: