Emi Mur je tiktokerka koja je popularna na pomenutoj društvenoj mreži, a ovoga puta želela je da ukaže na važan problem koji je zadesio. Video je prikupio nekoliko miliona pregleda. Naime, ona se otrovala svećom.

- Nikada više neću kupiti sveću jer sam istraumirana - poručila je.

 Upalila sam 5 sveća, gorele su više od 10 sati u mojoj sobi sa zatvorenim vratima ceo dan, a ja sam ih ugasila i te noći otišla da spavam sa zatvorenim vratima - rekla za "NJujork post".

Foto: Profimedia

 

 

Istakla je da se osećala čudno dok je pokušavala da zatvori oči.

- Osećala sam se kao da mi je telo palo... kao da se moje telo odvojilo, kao da sam bila dvoje - priznala je u svom videu, više puta nazivajući taj osećaj "ludim".

Potom je čula glasove.

Foto: Profimedia

 

 

- Čula sam ovaj glas kao nešto nije u redu, i ustala sam, a grudi su mi bile tako "teške", a otkucaji mog srca bili su sve brži - kaže.

Odmah je probudila roditelje da je vode u bolnicu. Gubila je pamćenje i zaboravila kako da govori jer joj je jezik utrnuo. Takođe osećala je žeđ, zbunjenost, zamagljen vid, otežano disanje, bol u grudima, vrtoglavicu i glavobolju.

Lekari su joj saopštili da se verovatno otrovala ugljen monoksidom. Bila je priključena na aparat za kiseonik nekoliko sati.

(NajŽena)

BONUS VIDEO: