Еми Мур је тиктокерка која је популарна на поменутој друштвеној мрежи, а овога пута желела је да укаже на важан проблем који је задесио. Видео је прикупио неколико милиона прегледа. Наиме, она се отровала свећом.

- Никада више нећу купити свећу јер сам истраумирана - поручила је.

 Упалила сам 5 свећа, гореле су више од 10 сати у мојој соби са затвореним вратима цео дан, а ја сам их угасила и те ноћи отишла да спавам са затвореним вратима - рекла за "Њујорк пост".

Фото: Профимедиа

 

 

Истакла је да се осећала чудно док је покушавала да затвори очи.

- Осећала сам се као да ми је тело пало... као да се моје тело одвојило, као да сам била двоје - признала је у свом видеу, више пута називајући тај осећај "лудим".

Потом је чула гласове.

Фото: Профимедиа

 

 

- Чула сам овај глас као нешто није у реду, и устала сам, а груди су ми биле тако "тешке", а откуцаји мог срца били су све бржи - каже.

Одмах је пробудила родитеље да је воде у болницу. Губила је памћење и заборавила како да говори јер јој је језик утрнуо. Такође осећала је жеђ, збуњеност, замагљен вид, отежано дисање, бол у грудима, вртоглавицу и главобољу.

Лекари су јој саопштили да се вероватно отровала угљен моноксидом. Била је прикључена на апарат за кисеоник неколико сати.

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО: