Goca je Jelenu dobila iz ljubavi sa Radetom Vučkovićem, a mlada pevačica je nekoliko puta isticala kao je o njoj brinula baka, dok su se rodtelji bavili karijerom. 

Gocina majka je preuzela brigu o Jeleni kada je ona imala samo tri godine. 


Popularna pevačica sada je na svom Instagram profilu podelila citat iz knjige, koji je mnoge zaintrigirao.

- Ako u prisustvu nekih ljudi automatski postaješ uznemiren/a i nervozan/a shvati to kao pokazatelj, da tu možda ne treba da budeš. Kao temperatura sto ukazuje na neku infekciju u organizmu i diže borbenost tela tako ti i uznemirenost signalizira da neki odnos nije dobar po tebe - piše u citatu na njenom Instagram storiju.

Foto: Printskrin/Instagram/jelenavuckovic1

 

Time je podrgrejala priče da se ponovo posvađala sa majkom.

"Ma da li je sve u redu sa njima? Jel opet u svađi sa majkom?", "Što si tužna sada, ko te je izdao?", "Stvarno zaslužuješ da budeš srećna", samo su neki od komentara...

Gocina ćerka priznaje da joj razdvojenost od roditelja stvorila traume, a kako vreme prolazi, one su i dalje prisutne.

-Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: "Ja nemam roditelje, imam samo baku"... Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je brisala suze, tetka isto.

Sebe krivi za perid u kom nije imala komunikaciju sa majko

-Bio je period. Razlog je zato što sam je nešto iznervirala. Tada nismo govorile sedam meseci. I mnogo se kajem zbog toga- ispričala je Jelena u emisiji na Hajp televiziji.

(Blic)

BONUS VIDEO: