Svedoci smo brojnih situacija u kojima ljudi mogu da istaknu svoje sposbnosti, ali Samanta Rasdel je oborila rekord definitivno.

Uspela je da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba sa najvećim ustima na svetu! NJena usta su skoro 11 centimetara široka i, iako je sada ponosna na njih, nije oduvek bilo tako.

Ova  mlada devojka je vodila bitku sa viškom kilograma, konzumirala  antidepresive i nije se mnogo kretala iz kuće.Ipak, uspela je da skupi samopouzdanje i da trenira kako bi mogla da se bavi onim što najviše voli, a to je pevanje. 

Ipak, priča kreće u drugom smeru. Posle pevanja u barovima, dospeva u stend up komedije. Nažalost, ovo nije potrajalo zbog pandemije korona virusa, pa je Samanta odlučila da svoju karijeru izgradi na Tik Toku, a ubrzo je stekla i veliku slavu od 1.7 miliona pratilaca.

Posle karantina, često je gostovala u emisijama, a publiku je zabavljala tako što je umela da stavi veliku količinu hrane u usta.  Jednom prilikom je čak stavila celu vinsku flašu po širirni.

Foto: Printskrin/TikTok/samramsdell5

 

 

Kako je preneo portal "Mirror", prošle godine, nakon što joj je stomatolog izmerio usnu duplju, objavila je uramljeni sertifikat Ginisove knjige rekorda.

BONUS VIDEO: