Сведоци смо бројних ситуација у којима људи могу да истакну своје спосбности, али Саманта Расдел је оборила рекорд дефинитивно.

Успела је да уђе у Гинисову књигу рекорда као особа са највећим устима на свету! Њена уста су скоро 11 центиметара широка и, иако је сада поносна на њих, није одувек било тако.

Ова  млада девојка је водила битку са вишком килограма, конзумирала  антидепресиве и није се много кретала из куће.Ипак, успела је да скупи самопоуздање и да тренира како би могла да се бави оним што највише воли, а то је певање. 

Ипак, прича креће у другом смеру. После певања у баровима, доспева у стенд уп комедије. Нажалост, ово није потрајало због пандемије корона вируса, па је Саманта одлучила да своју каријеру изгради на Тик Току, а убрзо је стекла и велику славу од 1.7 милиона пратилаца.

После карантина, често је гостовала у емисијама, а публику је забављала тако што је умела да стави велику количину хране у уста.  Једном приликом је чак ставила целу винску флашу по ширирни.

Фото: Принтскрин/ТикТок/samramsdell5

 

 

Како је пренео портал "Миррор", прошле године, након што јој је стоматолог измерио усну дупљу, објавила је урамљени сертификат Гинисове књиге рекорда.

БОНУС ВИДЕО: