Pevačica Tamara Dragić, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", se pohvalila da je uspešno odbranila svoju doktorsku disertaciju, a čestitke su počele da se nižu ispod videa u kom je podelila lepe vesti.

- Možete me zvati doktorka, jer sam od danas zvanično doktor kulturoloških nauka. Ova doktorkska disertacija nastala je iz želje da dam svoj lični doprinos povećanju bezbednosti saobraćaja u našoj zemlji. Kako sam poslednjih godina suočena sa stanjem bezbednosti saobraćaja, gde povećani obim saobraćajnih nezgoda kao pošast odnosi veliki broj života, odlučila sam da uz pomoć nauke dođem do odgovora na pitanje: Kako povećati nivo bezbednosti drumskog saobraćaja? - izjavila je Tamara i dodala:

- Naučno i stručno usavršavanje na putu kroz doktorske studije dalo mi je novu perspektivu u razmišljanju, shvatanju i prihvatanju. Na ovom putu, punom izazova, imala sam priliku da radim sa mnogim divnim ljudima koji su, svako na svoj način, doprineli da kroz sve ove procese i faze rastem i razvijam se i sve ovo učinim znatno lakšim.

 

 

- Hvala svima koji su mi pružili podršku i svima koji su na bilo koji način doprineli kvalitetu ove disertacije. Ovu doktorsku disertaciju posvećuje, svom tati, bez koga ni ovaj životni cilj ne bi bio ostvaren. Vaša dr Tamara Dragić - napisala je ona, dok se u komentarima nizale čestitke prijatelja i kolega.

Tamara Dragić je inače magistrirala muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti. Ona je svojevremno radila i kao stjuardesa, a pored bavljenja muzikom, radi i u jednoj državnoj firmi.

 

 

- Generalno ljudi vole da etiketiraju, ali ja radim i u jednoj državnoj firmi i magistrirala sam muzičku pedagogiju, predajem i solfeđo i klavir i pevanje i sada sam na doktorskim studijama - istakla je Tamara nedavno za Grand.

Zadržala prezime bivšeg muža

Inače, Tamara Dragić nakon razvoda od bivšeg muža zadržala je njegovo prezime.

 

 

- Kažu da sam jedna od retkih ludih žena koje zadržavaju muževljevo prezime, a nisu sa mužem. On ima drugu gospođu sad - pričala je Tamara u emisiji "Zvezde Granda Specijal", pa nastavila o svojoj situaciji.

- Mrzelo me je da menjam svu tu dokumentaciju. To prezime nije ni bitno. Bitno je šta je u srcu i duši - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: