Glumac Tom Kruz pratio je finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na centralnom terenu u kraljevskoj loži.

Iako nije bio jedina poznata ličnost na tribinama, njegovo pojavljivanje privuklo je veliku pažnju javnosti, naročito zbog izgleda. Mnogi su iskomentarisali da je neprepoznatljiv.

"Hoću da teram kosu kao Zdravko Čolić"

Na društvenim mrežama se povela polemika oko izgleda holivudske zvezde, a mnogi su ostali zabezeknuti zbog njegovog izgleda. Jedan korisnik je glumca uporedio sa Zdravkom Čolićem.

Foto: Profimedia

 

 

"Zdravko Čolić na Vimbldonu", napisao je u opisu fotografije Toma Kruza, na šta se nadovezao drugi i ispravio ga.

"Nije ti ovo Zdravko Čolić, ovo je Tom Kruz", glasio je šaljivi komentar koji je postao hit na mrežama i usijao ih.

 

 

Tom Kruz se na finalu pojavio u prefinjenom ljubičastom odelu, baš kao i Kejt Midlton, ali je njegov izbor bila nešto tamnija nijansa.

U kraljevskoj loži uživao je sa poznatim ličnostima, a tu su bili i slavni britanski glumac Benedikt Kamberbač i njegova supruga Sofi Hanter, pozorišna rediteljka.

Foto: Profimedia

 

 

U jeku skandala

Inače, on privlači mnogo pažnje u poslednje vreme nakon što je u javnosti obelodanjen njegov skandalozni odnos sa ćerkom Suri Kruz.

Suri i Tom ne razgovaraju godinama i ne postoje indikacije da će se pomiriti u skorije vreme. Ona je nedavno proslavila 18. rođendan, a njen otac se nije pojavio na proslavi.

 

 

Međutim, umesto da poklone za rođendane pošalje svojoj ćerki, Tom je odlučio da ih preusmeri na drugu adresu.

Naime, u pitanju je njegova koleginica, glumica Dakota Faning, koja je u februaru ove godine napunila 30. godina.

(Kurir)

BONUS VIDEO: