Cipka se polako vraća svojim svakodnevnim obavezama, a osim što nastavlja sa svojim nastupima koji joj pružaju utočište od tuge, ona koristi slobodno vreme za opuštanje. Ona je danas podelila fotografiju sa bazena, gde je uživala u suncu i kupanju.

Cipka je poznata kao jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi, što je još jednom dokazala objavivši slike u modernom kupaćem kostimu, čija je boja pravi hit ove sezone.

Iako Aleksandra vodi računa o svom telu i ishrani, i uvek je izgledala atraktivno, sada su njeni fanovi primetili da je pevačica izgubila nekoliko kilograma. U komentarila možemo da vidimo da su joj ljudi pružili veliku podršku nakon ovog teškog peroda za nju i njenu porodicu.

"Lepotice, glavu gore", „"Lepota od žene", "Lavica", "Uz tebe smo kraljice", samo su neki od komentara ispod ove objave.

 

 

Osim toga, kod Cipke na Instagram profilu može se pronaći još slika u kupaćem kostimu, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

 

 

 

Odbrusila hejterima

Inače, Aleksandra se nedavno u svom obraćanju obratila svima koji je negativno komentarišu, a osvrnula se i na razliku u godinama sa pokojnim suprugom.

- Moj muž i ja… Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i za javnost. U ovom postu neće biti nikakve patetike jer to nije naš stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživeli da smo jedna duša u dva tela. Retke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do večnosti! - napisala je ona i dodala:

- Fascinantno mi je bilo računanje razlike u godinama između nas dvoje, ostavljam matematičarima da računaju i dalje. Mi smo poznati po tome koliko nas interesuju tuđa mišljenja i pričice, naše je bilo da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili. Čaršijski džukci i džukelice ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, verujem da vam je tako lakše, a mi volimo da pomažemo ljudima i da olakšavamo tuđe brige i probleme.

 

 

- Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam dalje gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo, ali otom potom… Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad, i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i večnu ljubav! Jači smo od sudbine!!- poručila je folkerka.

BONUS VIDEO:

(Blic)