Milan Vasić, popularni srpski glumac poreklom sa Kosova i Metohije, ističe da mu je srce ostalo u rodnoj Kosovskoj Kamenici, gde i danas žive njegovi roditelji. Vasić, koji je odrastao u Velikom Ropotovu, često ističe svoju vezanost za porodicu, poreklo i nasleđe.

Foto: ATA images

 

 

Vasić je poznat po tome što kroz svoje uloge vraća osmeh na lice mnogima. NJegova priča o odrastanju na Kosovu i Metohiji, gde je završio osnovnu i srednju školu, trenirao sportove i otkrio svoj talenat za glumu, pokazuje koliko je vezan za svoju porodicu i rodno mesto.

- Najveće svetinje su nam na Kosovu i mislim da Kosovo treba što više da se posećuje. Srce mi je tamo i Kosovo je nešto što ja pamtim, po najlepšem detinjstvu koje sam imao. Cela familija mi je na Kosovu i Kosovo je moja duša. Ja mislim da tako može da se kaže", rekao je Vasić.

 

 

Iako sada živi u Beogradu, gde je pre nekoliko godina kupio nekretninu, Vasić često posećuje roditelje na Kosovu i Metohiji. Na društvenim mrežama često deli fotografije sa imanja svoje porodice, koje opisuje kao "pravi mali raj".

Inače, glumac Milan Vasić nastupao je nedavno u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu, a nakon druženja sa vernom publikom oglasio se na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printskrin/milanvasic_official

 

 

- Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na Liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji , ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu - napisao je Milan na Instagramu i dodao:

- Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine - napisao je Vasić.

(Blic)

BONUS VIDEO: