Cenjeni glumac je svoju publiku iznenadio neobičnim izgledom na  "Festivalu evropskog i mediteranskog filma" u Trebinju. Mnogi su se pitali šta je sa njim, nisu znali da li je promena prouzrokovana radi filmskog projekta ili nečeg drugog.  

Na pomenutom festivalu je glumcu uručena nagrada Zlatni platan. Bandović je vidno smršao i ošišai se do glave zbog čega su mnogi ostali u šoku. Pored brojnih nagađanja zbog čega je to tako, "Republika" je otkrila pravi razlog!

Veliki broj fanova je pomislio da je glumčeva transformacija zdravstvene prirode, ali na sreću, nije. Reč je o snimanju nove serije "Tvrđava", čija se radnja dešava devedesetih godina, za vreme rata u Krajini. 

Snimanje je počelo u mestu Velimlje kod Nikšića, a biće nastavljeno u mestima Viluse, Grahovo, manastiru Piva i na jezeru Krupac.

Serija će obuhvatiti 11 epizoda, a emitovanje je planirano najpre na Radio-televiziji Srbije, a potom i na drugim TV kanalima.

Glavne uloge tumače dvoje mladih široj javnosti još nepoznatih glumaca, a pored njih pojaviće se velika imena, poput LJubomira Bandovića, Nikole Pejakovića, Jove Maksića, Nikoline Friganović, Slaviše Čurovića...

Reditelj serije biće Saša Hajduković, koji je režirao i "banjalučku trilogiju"- serije "Kosti", "Koža" i "Meso", autora Nikole Pejakovića, dok produkciju potpisuju RTS i produkcijska kuća "Režim" Miloša Avramovića ("Južni vetar").

BONUS VIDEO: