Stoga su se mnogi iznenadili kada je, pre nekoliko godina, stigla vest o njihovom razlazu.

Bivši bračni par, a danas najbolji prijatelji, roditelji su dečaka po imenu Lazar, koji je centar njihove pažnje.

 

 

- U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo - deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - rekla je svojevremeno Nataša za medije.

- Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. NJu je nemoguće ne voleti - ispričao je Srđan.

Nataša je tom prilikom istakla i da su se razvodom spasili mnogih negativnih emocija.

 

 

- Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti... Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno - objasnila je voditeljka.

Dalje su nastavili odvojenim putevima, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Razlog više da nastave da se poštuju jeste i njihov sin Lazar, koji je ove godine završio osnovnu školu.

Srđan i Nataša uživaju u odrastanju svog naslednika, koji gaji ogromnu ljubav prema automobilskom sportu. Roditelji mu pružaju maksimalnu podršku i s neskrivenim ponosom govore o trofejima koje dečak osvaja na prestižnim takmičenjima, kako u zemlji, tako i u Evropi.

- Prve dane posle razlaza provodila sam kod Srđana u kući, kako bi Lazar što manje osetio promenu, a uveče sam odlazila u svoj stan, koji se renovirao, da spavam. Kad se taj posao završio, Lazar je polako počeo da prelazi. Budući da je bio mali, na kraju je samo osetio da ima dva stana - rekla je Nataša svojevremeno za Hello!.

Foto: Instagram printskrin/srdjantimarov

 

 

- Ja zaista mislim da je Srđan najzdravije biće koje znam, a nadam se da sam i ja tu negde. Posle određenog broja meseci ili godina shvatiš da pored sebe imaš čoveka koga ćeš voleti do kraja života, sa kojim si vezana, ne na isti način kao kad ste se upoznali, već mnogo dragoceniji. Zapravo, na neprocenjiv način - jasna je lepa voditeljka.

Imajući u vidu bliskost koju Srđan Timarov i Nataša Miljković i dalje neguju, ne čudi duhovita poruka koju je voditeljka uputila bivšem suprugu povodom njegovog 48. rođendana.

„Da te živciram još dugo, dugo”, napisala je na Instagramu.

Srđan je odgovorio u sličnom duhu: „Svako nosi svoj krst... Hvala.”

BONUS VIDEO: