Kada život postavi nove izazove pred nama, koji nam mogu otežati životnu situaciju, na razne načine pokušavamo da im  izmaknemo. Upravo tada, nekima se "rode" nesvakidašnje ideje kako zaraditi više novca i izvući se iz tesne situacije.

Monik DŽeremaja je dospela u situaciju kada joj je novac bio potrebniji nego ikad i to u vremenu kada je "svet stao" za vreme koronavirusa.

Naime, Monik je rekla kako su to trenuci u kom jednostavno čovek mora biti dosetljiv i "kreativan", a zatvorena u svom stanu, nije imala puno izbora nego da razmišlja "izvan situacije". Ugledala je svoj bračni krevet u kom sama spava i rešila da je ta druga polovina kreveta njen potencijalni izvor prihoda. Ubrzo, počela je da izdaje polovinu kreveta i da tako finansijski stane ponovo na svoje noge.

Više o tome govorila je u intervjuu, kada je opisala da je izdavala svoju polovinu kreveta za 631 dolar mesečno i da ju je to "spasilo". Kako navodi, ovo smatra savršenim rešenjem za one koji se osećaju usamljeno i koji su siromašni.

 

 

- Isto je kao kada spavate u sobi sa dva kreveta, samo što delite dušek. Ovo je takođe rešenje za one koji su navikli da imaju nekoga pored sebe dok spavaju, ali i da imate vi društvo - rekla je Monik iz Australije.

Ovo joj je pomoglo da konačno započne karijeru koju je želela i da počne svoju agenciju za modele.

No, iako može da sakupi poene za snalažljivost, ipak je ovo odluka koja i nije za svakoga. Kad se bolje razmisli o tome, da li je rešenje dovesti u krevet bilo koga nepoznatog i kakve to higijenske rizike gubi iz vida? Iako ona navodi da je "imala sreću" pa je prva osoba koja je iznajmila polovinu kreveta neko kog ona poznaje od ranije i da je priželjkivala da iznajmljuju samo žene, ona takođe navodi da se u "očajničkim vremenima" ne bi birala.

Dodaje i da ko god da je bio tu "leđa o leđa" sa njom, znao je da ne traži bilo kakvog partnera ili emotivne veze, navodi "Brightside".

BONUS VIDEO:

(Ona.rs)