Kejt Midlton i princa Vilijama pogodila je vest o smrti prodavca pice, kog su upoznali tokom izleta u Velsu prošle godine. Piter Moris, vlasnik picerije "Little Dragon Pizza Van - umro je od raka sa 47 godina.

Foto: Profimedia

 

Čuvši tužnu vest, princ i princeza od Velsa odlučili su da mu napišu dirljivu posvetu, piše britanski The Sun. Vilijam je poslao pismo Piterovoj udovici Trejsi, a ona ga je pročitala na Piterovoj sahrani.

- Pišem vam kako bih izrazio koliko smo Ketrin i ja potrešeni tužnim vestima o vašem suprugu Pitu, i kako bismo vam uputili naše najiskrenije saučešće. Možemo samo zamisliti koliku prazninu će ostaviti u vašem životu, i moje srce je uz vas i vašu porodicu. Ketrin i ja smo zaista uživali u upoznavanju Pita - napisali su.

Foto: Profimedia

 

- Znamo da je Pit bio izuzetno posvećen i visoko cenjen član zajednice, što je bilo očigledno iz reakcija na njegov odlazak. Nadam se da ćete pronaći utehu u spoznaji o uticaju koji je imao na tolike ljude - stoji u pismu.

- Razumem da ovo pismo može pružiti malu utehu u ovakvim okolnostima, ali želio sam da znate koliko ste vi i vaša porodica u našim mislima u ovom teškom razdoblju. S najdubljim saučešćem, Vilijam - završio je.

Mondo