Кејт Мидлтон и принца Вилијама погодила је вест о смрти продавца пице, ког су упознали током излета у Велсу прошле године. Питер Морис, власник пицерије "Литтле Драгон Пизза Ван - умро је од рака са 47 година.

Фото: Профимедиа

 

Чувши тужну вест, принц и принцеза од Велса одлучили су да му напишу дирљиву посвету, пише британски Тхе Сун. Вилијам је послао писмо Питеровој удовици Трејси, а она га је прочитала на Питеровој сахрани.

- Пишем вам како бих изразио колико смо Кетрин и ја потрешени тужним вестима о вашем супругу Питу, и како бисмо вам упутили наше најискреније саучешће. Можемо само замислити колику празнину ће оставити у вашем животу, и моје срце је уз вас и вашу породицу. Кетрин и ја смо заиста уживали у упознавању Пита - написали су.

Фото: Профимедиа

 

- Знамо да је Пит био изузетно посвећен и високо цењен члан заједнице, што је било очигледно из реакција на његов одлазак. Надам се да ћете пронаћи утеху у спознаји о утицају који је имао на толике људе - стоји у писму.

- Разумем да ово писмо може пружити малу утеху у оваквим околностима, али желио сам да знате колико сте ви и ваша породица у нашим мислима у овом тешком раздобљу. С најдубљим саучешћем, Вилијам - завршио је.

Мондо