Prema njegovim rečima, informaciju je primio pre pola sata, te nije spreman da previše govori na tu temu.

- Teško mi je da pričam na tu temu. Saznao sam pre pola sata, mada smo nažalost očekivali, jer je bio bolestan pred kraj. Taj čovek je bio uvek mlad duhom, sa njim ste mogli da pričate na bilo koju temu, uvek i stalno. Nedavno sam govorio o njemu na jednoj tribini, kao o jednom velikanu. Nažalost i tad sam rekao i znao da će se shvatiti ko je bio Siniša Pavić tek kada se bude preselio na drugi svet - rekao je Tika Špic.

- Taj čovek je sve nas na neki način obavezao da ga poštujemo, šta je sve stvorio, maltene celu produkciju RTS. Stvorio je i sve nas, filmske likove, sve nas koji smo na neki način popularni bili i ostali zahvaljujući njemu. Ide sada repriza "Bele lađe" i tek ćemo saznavati i shvatati veličinu tog čoveka. Nadam se da je sada na boljem mestu. Mnogo mi je krivo i žao. Tužan sam, sa njim sam proveo dosta dug period i delili puno toga, kao najbolji prijatelji. Toliko toga sam od njega naučio i dobio saveta, pamtiću ga i biće deo mene večno - rekao nam je glumac.

Foto: V. Danilov

 

Čuveni televizijski i filmski scenarista i istaknuti književnik, preminuo je u snu.

- Mogu da potvrdim da je moj otac preminuo. Preminuo je u snu od starosti u 92. godini. Ne bih mogao ništa više da vam kažem. Zamolio bih da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je Vladimir za Informer.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: