Према његовим речима, информацију је примио пре пола сата, те није спреман да превише говори на ту тему.

- Тешко ми је да причам на ту тему. Сазнао сам пре пола сата, мада смо нажалост очекивали, јер је био болестан пред крај. Тај човек је био увек млад духом, са њим сте могли да причате на било коју тему, увек и стално. Недавно сам говорио о њему на једној трибини, као о једном великану. Нажалост и тад сам рекао и знао да ће се схватити ко је био Синиша Павић тек када се буде преселио на други свет - рекао је Тика Шпиц.

- Тај човек је све нас на неки начин обавезао да га поштујемо, шта је све створио, малтене целу продукцију РТС. Створио је и све нас, филмске ликове, све нас који смо на неки начин популарни били и остали захваљујући њему. Иде сада реприза "Беле лађе" и тек ћемо сазнавати и схватати величину тог човека. Надам се да је сада на бољем месту. Много ми је криво и жао. Тужан сам, са њим сам провео доста дуг период и делили пуно тога, као најбољи пријатељи. Толико тога сам од њега научио и добио савета, памтићу га и биће део мене вечно - рекао нам је глумац.

Фото: В. Данилов

 

Чувени телевизијски и филмски сценариста и истакнути књижевник, преминуо је у сну.

- Могу да потврдим да је мој отац преминуо. Преминуо је у сну од старости у 92. години. Не бих могао ништа више да вам кажем. Замолио бих да поштујете нашу приватност у овом тешком тренутку - рекао је Владимир за Информер.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: