Čuveni bosanskohercegovački reditelj Danis Tanović, čiji je film "Ničija zemlja" 2002. godine ovenčan Oskarom, priredio je proslavu zbog 30. Sarajevo film festivala. Gosti su bili glumici strani i domaći. 

Prisustvali su brojni glumci iz sveta filma, uključujući i Meg Rajan, kojoj je dodeljeno Počasno srce Sarajeva. Na proslavi su bili još glumica Snežana Bogdanović i njen suprug i kolega Uliks Fehmiu, kao i Jovana Stojiljković, koja je u poodmakloj trudnoći. 

Foto: Printskrin/Instgram/maelys_derudder

 

Kako je sve izgledalo moglo se videti na profilu Danisove suprugega Maliz de Rude Tanović. Pojavljivanje Meg Rajan privuklo je veliku pažnju, a mnogi su komentarisali izgled slavne glumice budući da se podrvgla estetskim zahvatima.

Čuvena holivudska glumica Meg Rajan juče je održala i Masterklas u Bosanskom kulturnom centru, a uveče je organizovana specijalna projekcija njenog novog filma "What Happens Later". U ovom filmu potpisuje režiju, ali i igra glavnu ulogu, osim nje pojavljuje se Dejvid Duhovni.

Meg je pre dodele nagrade prošetala crvenim tepihom Narodnog pozorišta, gde se fotografisala za medije, a ostavila je i nekoliko autograma na fotografijama devojčica koje su sa oduševljenjem dočekale njen dolazak. Bilo je to priznanje "za njen izuzetan doprinos svetu kinematografije, neverovatan talenat i uticaj na film".

Rajanova je, zahvalivši se publici i festivalu primila nagradu uz reči: "Hvala na vašim srcima".
 

Foto: Printskrin/Instgram/maelys_derudder

 

BONUS VIDEO: