Mediji ovih dana široko najavljuju film isticanjem njegovog trejlera, u kom Megan Markl doživljava saobraćajnu nesreću, a scene podsećaju na tragičnu smrt princeze Dajane. Markl je u prevrnutim kolima, a oko vozila su paparaci.

Očajni princ Hari probija se kroz masu ljudi pre nego što otvori vrata automobila, a povređena Megan ga moli da joj pomogne. No, nesreća je ipak samo Harijeva noćna mora. Ove scene izazvale su žestoke reakcije kako britanske, tako i svetske javnosti.

Takođe je zanimljiv detalj da je princ Vilijam prikazan kao zlikovac, a njegov mlađi brat mu prebacuje što nije progovorio o rasizmu s kojim se njegova supruga susrela u kraljevskoj porodici.

- Ono što predstavlja problem nije boja kože, već kultura. Megan je Amerikanka. Ponaša se kao da je poznata osoba, a ne članica kraljevske porodice - govori princ Vilijam svom bratu u trejleru kontroverznog novog filma. Besni princ Hari prebacuje mu što nije progovorio o rasizmu s kojim se Megan suočila, a to se od njega kao budućeg kralja očekuje.

Ova drama otkriće "prave detalje" iza odluke kraljevskog para da napuste kraljevskuporodicu i sve što im takav stil života pruža. Cela radnja, kao i dijalozi, zasnovani su na svemu što su bivši vojvoda i vojvotkinja od Saseksa rekli tokom intervjua s Oprom Vinfri.

Nakon odlaska iz kraljevske porodice, princ Hari i Megan Markl preselili su se u Kanadu, gde su pronašli sreću zajedno s decom, sinom Arčijem i ćerkom Lilibet.

Podsetimo, ovo je već drugi film rađen po motivima njihovih života.