Sestra Bore Đorđevića, naša poznata pevačica etno muzike Biljana Krstić za "Blic" je progovorila o zdravstvenom stanju rođaka.

- Nisam ovih dana kontaktirala ni Dubravku ni Boru..Svi očekujemo da Boki bude bolje - poručila je Biljana.

Foto: Igor Marinković

 

 

Da podsetimo, frontmen "Riblje čorbe" pre tri dana je zadržan u bolnici u LJubljani zbog problema sa plućima.

- Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena - rekao je tada Bane Obradović, menadžer grupe.

Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima.

Inače, iako je već četiri decenije na estradi, o životu Bore se ne zna mnogo toga. Često isplivaju neke nove, zanimljive informacije koje potpuno iznenade javnost, a najveći broj vezan je za njegovu porodicu.

Foto: Sarić S.

 

 

Frontmen grupe "Riblja čorba" ženio se tri puta. Poznato je da je danas u srećnom braku sa Dubravkom Milaković. Prvi put oženio se davnih dana sa Draganom Đorđević, čija je tragična smrt svojevremeno uznemirila javnost.

Dobili su sina Borisa, a sa njima je živela i Draganina ćerka Tamara. Bora Đorđević privatni život je uvek vešto skrivao, tako da smo retko imali priliku da vidimo njegove naslednike.

Znamo da Tamara predaje u školi i da mu je pre nekoliko godina podarila prvo unuče, a Boris živi daleko od grada, na Rudniku.

(Blic)

BONUS VIDEO: