NJegov menadžer otkrio je da se Bora nalazi u bolnici u LJubljani, a muzičar je jednom prilikom otkrio da dugi niz godina ima problema sa plućima.

Koncert koji je prošle godine sa "Ribljom čorbom" trebalo da održi na trgu u Nišu tada je otkazan, a Bora se tom prilikom oglasio i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju. 

- Sve je okej, imao sam neprijatno zapaljenje pluća, kao i mnogo ljudi u celom regionu. Nezgodno je što nismo mogli da sviramo u Nišu i Boru za Novu godinu, pa se ovom prilikom zahvaljujem kolegama koje su uskočile, grupi ‘Van Gog’ i Sergeju Ćetkoviću - rekao je on.

Foto: ATA images

 

Iako su ga već neko vreme mučili zdravstveni problemi, koji obično nastupe kada čovek zađe u godine, Bora je i dalje bio pun duha, te je i ove svoje muke, po običaju, pretočio u pesmu.

On je tada citirao i sopstvene stihove za koje je rekao da opisuju njegovo stanje.

Foto: ATA images

 

- Da čujete moju novu pesmu... "Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim, i patim od raznih boleština... Ovde se osećam k'o i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem" - otkrio je Đorđević tada stihove nove pesme.

Nadamo se da će i ovoga puta Bora izaći kao pobednik i uspeti da se oporavi.

BONUS VIDEO: