Medina I. (31), državljanka Bosne i Hercegovine, postala je svojevrsna rekorderka nakon što je uhapšena svega 46 minuta posle osuđujuće presude.

Naime, ona se prošlog petka našla u sudu zbog optužbi za krađu. Navodno je ukrala 500 evra iz kase.

U petak je zbog toga osuđena na kaznu od 1.100 evra. Međutim, čim je izašla iz sudnice, otišla je na železničku stanicu gde je sela u taksi i tražila da je odveze u industrijsku zonu Lahe. Međutim, tu nastaje problem, jer Medina nije imala 48 evra da plati taksi.

Iako je taksisti rekla da će račun da plati njen rođak, on joj nije poverovao i odmah je pozvao policiju. Tako je Medina iz suda izašla u 12:34, a već u 1:20 je ponovo bila uhapšena!

Inače, na današnjem ročištu je utvrđeno da Medina I. nema prijavljeno boravište u Nemačkoj, ali navodno prima socijalnu pomoć i dečiji dodatak. Prilikom ulaska u Nemačku, prijavila se za azil. Na sudu je rekla da u BiH ima troje đce, a beba, koja je prevremeno rođena, je na jednoj nemačkoj klinici.

I jučerašnja presuda je bila osuđujuća: dobila je tri meseca uslovno. Kako prenose nemački mediji, jedno je sigurno: ovaj put nije uzela taksi kad je izašla iz suda!

(Nezavisne novine)

BONUS VIDEO: