Nekada Mika Vasić, a sada Ana Nikolić, nakon promene pola odlučila je da sa svojim dečkom uđe u novu sezonu Elite 8, zbog čega se jutros pojavila na obaveznom lekarskom pregledu.

Ona se pojavila ruku pod ruku sa svojim dečkom Stefanom, s kojim će ući u rijaliti, a otkrila je i motiv zbog kojeg će mesece provesti pred kamerama Pink televizije.

- Imam Valentino, Roleks narukvicu, Roleks sat, imam bogatog dečka koji mi to sve puža, finansira me. Motiv ulaska mi je da što duže ostanem u Eliti, zaradim novac, da izlečim svoje roditelje, tati da kupim bubreg i mamu da izlečim da ih malo podignem na tron jer su oni to stvarno zaslužili, rekla je Ana, nakon čega je Stefan rekao da li roditelji podržavaju njegovu vezu.

Foto: Printskrin/Jutjub/ ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

 

 

- Moji nemaju ništa protiv naše veze i ljubavi, ali neće da se pojavljuju u javnosti. Moj otac je medicinski radnik u Nemačkoj, slažu se sa našom vezom. Moj stajling košta 2.500 evra, samo patike su 2.650 evra, majica 400, sat 150 i bermude stotka, rekao je Stefan, nakon čega je Ana rekla kako se oseća posle promene pola.

Foto: Printskrin/Jutjub/ ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

 

 

- Ulazim u Elitu da pokažem kakva sam ja osoba, nikoga nisam ubila, ja sam samo srećna. Nisam kriva što ljudima smetam. Ja verujem svom čoveku, verujem u našu ljubav, on me neće prevariti. Da se plašim ne bih ulazila u rijaliti sa dečkom da se brukam. U Elitu ulazim zbog novca. Presrećna sam nakon promene pola, osmeh ne skidam sa lica, uživam u svojoj ženstvenosti, pored svog čoveka, voljena sam, srećna sam.Mama i Stefan se odlično slažu, rekla je Ana i dodala da se u kupatilu neće tuširati s kupaćim kostimom kao ostale učesnice.

- Imaćemo intimne odnose pred kamerama. Kupaću se gola, ne želim u kupaćem kostimu da budem. Ja sam konačno zadovoljna svojim telom.

(Blic)

BONUS VIDEO: